Vinter

Fra December til og med Februar.

Vinteren er tiden hvor de smagfulde rodfrugter, frisk fisk fra ishavet og tankerne går mod varmere tider.

Vi har i vinterens menuer taget udgangspunkt i de råvarer naturen stiller til rådighed, gamle preserverings metoder, og de ting vi holder af, og får os igennem vinterens mørke.

Menu 1 (kold)

  • Marineret vinterurter toppet med hjemmerøget laks og peberrodssne.
  • Svinekam stegt med citrus og salvie.
  • Salat af bagte rødder og croutons.
  • Små salte kartofler med hjemmerørt aioli.
  • Kage med banan og saltkaramel, henkogte bær.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 195kr

Menu 2 (kold)

  • Torsk, sennepscreme og sprød rug.
  • Pure på bagt persillerod, røget okse og urtesne.
  • Syrlig salat på savoy, mango og dehydreret gulerod.
  • Carpaccio af oksemørbrad, re-hydreret peberrod og vinterurter.
  • Rilette af landand, med rødbede puré og brændt hvidløg.
  • Krydret gulerods kage, med syrlig fraiche og sød sirup.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 279kr

Menu 3 (varme elementer)

  • Gravad Okse med peberrod og dehydreret kapers.
  • Ceviche af hellefisk med skilt kærnemælk, røde urter og henkogte ribs.
  • Sprød salat af rødder og korn.
  • Braiseret svinekæber i mørk øl, pastinak og havtorn.
  • Rosa kalveculotte stegt med hvidløg og timian.
  • Kartofler ristet i andefedt, bagt løg og vinterurter.
  • 3 slags danske UNIKA oste, med hjemmesylt og brød/kiks.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 335kr