Tallerken mad

Her kan du selv sammensætte din menu, prisen er for de enkelte retter.

maden vil blive leveret klar til at anrette, du kan også vælge og få en kok med ud, som står for anretningen, samt præsentation af hver ret.

Vi gør opmærksom på at der vil tillægges en timepris for at have en kok med ud.

Forretter

  • Ferskvandsrejer i skarp marinade med tang, sennep og koriander, hertil brød og smør.
  • Fiskeforret med hvid dampet fisk, rejer og rød dressing, hertil brød og smør.
  • Røget dyrekølle med marineret urter, ristede pinjekerner og pesto, brød og smør.
  • Terrin af kylling med purløgs creme, syltede rødløg, brød og smør.
  • Pocheret torsk med senneps emulsion, sprødt skind og syrlige urter
  • Ceviche af hellefisk med skilt kærnemælk, røde urter og smør sauterede ærter.
  • Kold pocheret torsk på rød spidskål, verbena olie og spæde urter.
  • Cervichi af sandart med radise spirer, syltet sennepskorn og citron mayo.
  • Hjemmerøget ørred med sprøde spæde salater, urtecreme og lime.

Pris: 89kr

Hovedretter

  • Grillet dansk kalve culotte med nye danske kartofler, kogt, knust og begravet i urter. Svampe sky og garniture af årstiden.
  • Himmerlands kalvefilet rullet i spæde urter, bagt spidskål og beder, smørpisket sky samt rustikke kartofler.
  • Grillet dansk oksefilet med bagte løg og timian, pommes risoles og kraftig sky.
  • Kalveskank braiseret i limfjordsporter, mjød og rustikke rødder, hertil smagfuld mos af danske kartofler.
  • Okse cuvette pakket i ramsløg og stegt rosa, pestokartofler samt tyk musseline.
  • Svinekam stegt med citrus og salvie, kogte danske kartofler og flødesauce.
  • Kalvesteg med hvide kartofler, Skysauce, dampet grønt samt surt.
  • Rosa oksefilet med små stegte kartofler, rødvinssauce tilbehør efter årstiden.
  • Klassisk svinekam med Hvide/brunede kartofler, skysauce, rødkål samt surt.
  • Klassisk stegt kylling med kartofler, skysauce hjemmesyltet agurkesalat og tyttebær.     

Pris: 169kr

Desserter

  • Tung chokoladekage med syltede bær og mousse
  • Danske special oste med hjemmesylt og havreflager                        
  • Hindbær tærte med mousse og nøddeknas.
  • Citronfromage med fløde og reven citron.
  • Hjemmelavet islagkage.
  • Dessert tallerken med kraftig chokoladekage, frugt og vanilie is.
  • 3 slags danske oste, med hjemmesylt og brød/kiks.                          

Pris: 89kr