Fra December til og med Februar.

Vinteren er tiden hvor de smagfulde rodfrugter, frisk fisk fra ishavet og tankerne går mod varmere tider.
Vi har i vinterens menuer taget udgangspunkt i de råvarer naturen stiller til rådighed, gamle preserverings metoder, og de ting vi holder af, og får os igennem vinterens mørke.
Menu 1 (kold)
- Marineret vinterurter toppet med hjemmerøget laks og peberrodssne.
- Svinekam stegt med citrus og salvie.
- Salat af bagte rødder og croutons.
- Små salte kartofler med hjemmerørt aioli.
- Kage med banan og saltkaramel, henkogte bær.
- Hjemmebagt surdejsbrød og smør.
Pris: 195kr
Menu 2 (kold)
- Torsk, sennepscreme og sprød rug.
- Pure på bagt persillerod, røget okse og urtesne.
- Syrlig salat på savoy, mango og dehydreret gulerod.
- Carpaccio af oksemørbrad, re-hydreret peberrod og vinterurter.
- Rilette af landand, med rødbede puré og brændt hvidløg.
- Krydret gulerods kage, med syrlig fraiche og sød sirup.
- Hjemmebagt surdejsbrød og smør.
Pris: 279kr
Menu 3 (varme elementer)
- Gravad Okse med peberrod og dehydreret kapers.
- Ceviche af hellefisk med skilt kærnemælk, røde urter og henkogte ribs.
- Sprød salat af rødder og korn.
- Braiseret svinekæber i mørk øl, pastinak og havtorn.
- Rosa kalveculotte stegt med hvidløg og timian.
- Kartofler ristet i andefedt, bagt løg og vinterurter.
- 3 slags danske UNIKA oste, med hjemmesylt og brød/kiks.
- Hjemmebagt surdejsbrød og smør.
Pris: 335kr