Fra Juni til og med August.

Sommer er den bedste årstid, der kan laves mad på bål, lange sommeraftner i haven, og lune nætter, højsæson for god mad og vin.
Vi har i vores sommer menuer taget udgangspunkt i hvad vi syntes der er bedst ved sommeren, og nytænkt visse emner, taget stilling til klassikere, og ristet lidt bacon. Sommeren er overflod.
Menu 1 (kold)
- Hjemmerøget laks med loke friskost, peberrod og sprøde kapers.
- Små kartofler med løvstikke og havsalt.
- Klassisk tomatsalat med rødløg, senneps vinagrette og purløg.
- Grillet okse lagt i lag med bagt tomat, friskost og skarpe urter.
- Tyk mousseline af cremefraiche 38%, sommerurter og grillet løg.
- Citronfromage med fløde og reven citron.
- Hjemmebagt surdejsbrød og smør.
Pris: 195kr
Menu 2 (kold)
- Cervichi af sandart med radise spirer, syltet sennepskorn og citron mayo.
- Broccholisalat med balsamico creme og ristet bacon.
- Krydret porchetta af svinebryst.
- Dekonstrueret kartoffelsalat.
- Salat på beder i mange farver, søde ærter og knæhøj karse.
- Hindbær tærte med mousse og nøddeknas.
- Hjemmebagt surdejsbrød og smør.
Pris: 279kr
Menu 3 (varme elementer)
- Krabbeklør med urte creme og syrlige urter.
- Vandbakkelse med loke friskost og citrus kylling.
- Rustikke stegte kartofler med grov gremoulata
- Cruidite salat af farvede rødder og figen/dadel vinagrette.
- Langtidsstegt oksetyksteg gavmildt drysset med jordskok chips.
- Salat af sommerkål, friteret kapers og citron.
- Bizar jordbærtærte med chokolade, knas og karamel.
- Hjemmebagt surdejsbrød og smør.
Pris: 335kr