fbpx

Sommer

Fra Juni til og med August.

Sommer er den bedste årstid, der kan laves mad på bål, lange sommeraftner i haven, og lune nætter, højsæson for god mad og vin.

Vi har i vores sommer menuer taget udgangspunkt i hvad vi syntes der er bedst ved sommeren, og nytænkt visse emner, taget stilling til klassikere, og ristet lidt bacon. Sommeren er overflod.

Menu 1 (kold)

  • Hjemmerøget laks med loke friskost, peberrod og sprøde kapers.
  • Små kartofler med løvstikke og havsalt.
  • Klassisk tomatsalat med rødløg, senneps vinagrette og purløg.
  • Grillet okse lagt i lag med bagt tomat, friskost og skarpe urter.
  • Tyk mousseline af cremefraiche 38%, sommerurter og grillet løg.
  • Citronfromage med fløde og reven citron.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 195kr

Menu 2 (kold)

  • Cervichi af sandart med radise spirer, syltet sennepskorn og citron mayo.
  • Broccholisalat med balsamico creme og ristet bacon.
  • Krydret porchetta af svinebryst.
  • Dekonstrueret kartoffelsalat.
  • Salat på beder i mange farver, søde ærter og knæhøj karse.
  • Hindbær tærte med mousse og nøddeknas.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 279kr

Menu 3 (varme elementer)

  • Krabbeklør med urte creme og syrlige urter.
  • Vandbakkelse med loke friskost og citrus kylling.
  • Rustikke stegte kartofler med grov gremoulata 
  • Cruidite salat af farvede rødder og figen/dadel vinagrette.
  • Langtidsstegt oksetyksteg gavmildt drysset med jordskok chips.
  • Salat af sommerkål, friteret kapers og citron.
  • Bizar jordbærtærte med chokolade, knas og karamel.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 335kr

%d bloggers like this: