Receptions Buffet

Bestil en buffet som kan nydes over hele dagen, hvor du løbende har meget få forberedelser, selv om gæsterne kommer på flere forskellige tidspunkter.

Vi har i vores menuer til reception, valgt emner der kan sættes op løbende, samt der er ikke noget der skal holdes varmt.

Det er nemt og lækkert, og vi anretter i portions anretninger, så buffeten ser indbydende ud under hele arrangemantet.

Menu 1

  • Hjemmerøget laks med loke friskost, peberrod og sprøde kapers.
  • Små salte kartofler med aioli og syltet tomat.
  • Klassisk tomatsalat med rødløg, senneps vinagrette og purløg.
  • Grillet okse lagt i lag med bagt tomat, friskost og skarpe urter.
  • Unghane i tyk mousseline af cremefraiche 38%, urter og grillet løg.
  • Citronfromage med fløde og reven citron.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 195kr

Menu 2

  • Røgede rejer med sprøde kartofler, karse og cremefraiche 48%
  • Salte kartofler med aioli på dansk raps og skarpe urter.
  • Terrin af kylling med purløgs creme, syltede rødløg.
  • Okseflank, græskar pure og trøffel.
  • Dehydreret tomat, med brændt agurk, syltet perleløg.
  • Havgus (ost) med hjemmesylt og havreflager.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 195kr

Menu

  • Sprød serrano på butternut pure.
  • Laksetatar på sprød surdejsbrød.
  • Sprøde rischips med dehydreret tomat.
  • Ristede hvede med syrnet fløde og salte kerner.
  • Sprængt hanekylling, citrus creme og marineret urter.
  • Kompot af skovens bær, sukkerristet rasp og citronfløde.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 195kr

Menu 3

  • Cervichi af sandart med radise spirer, syltet sennepskorn og citron mayo.
  • Broccholisalat med balsamico creme og ristet bacon.
  • Krydret porchetta af svinebryst på syrlig kål.
  • Dekonstrueret kartoffelsalat.
  • Salat på beder i mange farver, søde ærter og knæhøj karse.
  • Hindbær tærte med mousse og nøddeknas.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 279kr

Menu 4

  • Krabbe-mousse med urte creme og syrlige urter.
  • Vandbakkelse med loke friskost og citrus kylling.
  • Rehydreret kartofler med grov gremoulata.
  • Cruidite salat af farvede rødder og figen/dadel vinagrette.
  • Langtidsstegt oksefilet, peberrod og jordskok chips.
  • Brændt spidskål, friteret kapers og citron.
  • Skovens bær i lagret rom, med chokolade, knas og karamel.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 325kr