
Bestil en buffet som kan nydes over hele dagen, hvor du løbende har meget få forberedelser, selv om gæsterne kommer på flere forskellige tidspunkter.
Vi har i vores menuer til reception, valgt emner der kan sættes op løbende, samt der er ikke noget der skal holdes varmt.
Det er nemt og lækkert, og vi anretter i portions anretninger, så buffeten ser indbydende ud under hele arrangemantet.
Menu 1
- Hjemmerøget laks med loke friskost, peberrod og sprøde kapers.
- Små salte kartofler med aioli og syltet tomat.
- Klassisk tomatsalat med rødløg, senneps vinagrette og purløg.
- Grillet okse lagt i lag med bagt tomat, friskost og skarpe urter.
- Unghane i tyk mousseline af cremefraiche 38%, urter og grillet løg.
- Citronfromage med fløde og reven citron.
- Hjemmebagt surdejsbrød og smør.
Pris: 195kr
Menu 2
- Røgede rejer med sprøde kartofler, karse og cremefraiche 48%
- Salte kartofler med aioli på dansk raps og skarpe urter.
- Terrin af kylling med purløgs creme, syltede rødløg.
- Okseflank, græskar pure og trøffel.
- Dehydreret tomat, med brændt agurk, syltet perleløg.
- Havgus (ost) med hjemmesylt og havreflager.
- Hjemmebagt surdejsbrød og smør.
Pris: 195kr
Menu
- Sprød serrano på butternut pure.
- Laksetatar på sprød surdejsbrød.
- Sprøde rischips med dehydreret tomat.
- Ristede hvede med syrnet fløde og salte kerner.
- Sprængt hanekylling, citrus creme og marineret urter.
- Kompot af skovens bær, sukkerristet rasp og citronfløde.
- Hjemmebagt surdejsbrød og smør.
Pris: 195kr
Menu 3
- Cervichi af sandart med radise spirer, syltet sennepskorn og citron mayo.
- Broccholisalat med balsamico creme og ristet bacon.
- Krydret porchetta af svinebryst på syrlig kål.
- Dekonstrueret kartoffelsalat.
- Salat på beder i mange farver, søde ærter og knæhøj karse.
- Hindbær tærte med mousse og nøddeknas.
- Hjemmebagt surdejsbrød og smør.
Pris: 279kr
Menu 4
- Krabbe-mousse med urte creme og syrlige urter.
- Vandbakkelse med loke friskost og citrus kylling.
- Rehydreret kartofler med grov gremoulata.
- Cruidite salat af farvede rødder og figen/dadel vinagrette.
- Langtidsstegt oksefilet, peberrod og jordskok chips.
- Brændt spidskål, friteret kapers og citron.
- Skovens bær i lagret rom, med chokolade, knas og karamel.
- Hjemmebagt surdejsbrød og smør.
Pris: 325kr