Om Norsoe Food

NoSoe Food består af faglærte kokke, med et solidt kendskab til råvarer, tilberedning og kundeservice. 

Med erfaring fra restaurationsdrift, fødevareudvikling og internationale konkurrencer, vil vi være med til at fremme en voksende branche, samt sprede glæde til folket, ved festivaller og hverdag.

Vi er en innovativ virksomhed, der ser muligheder i Foodtrucks, vi vil løbende komme med nye tiltag, samt tage imod spændende udfordringer fra fremtidige samarbejdspartnere.

Vi udvikler løbende nye koncepter og services, men har du et specifikt ønske, kontakt os for uforpligtende tilbud.

Emballage

Hos NorSoe Food har vi et stort fokus på at skåne miljøet, hvilket betyder at emballagen naturligvis skal være bæredygtig. Derfor benytter vi os af bionedbrydeligt materiale, som er klimavenligt og begrænser vores Co2 fodspor, når vi serverer vores dejlige mad til dig som kunde.

Velgørenhed

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at finde velgørende formål, som vi kan støtte. Hvis du har nogle tips, tager vi imod dem med åbne arme!

Ambassadør

Har du haft gode oplevelser med vores food truck og servicen vi tilbyder, elsker vi når budskabet bliver spredt. Kunne du tænke dig at være ambassadør for NorSoe Food og tale vores sag, bliver det modtaget med åbne arme.