Julemenuer fra NorSoe Food
Min. 10 cuv.
Julefrokost menu:
Pris pr. kuvert 249, –
- Karry sild, æg, karse, frisé, friteret kapers, rødløg.
- Marineret sild, frisk salat af æbler, dild, scalotte, tranebær.
- Fiskefilet, skaldyr salat, kørvel, citron, kaviar.
- Hønsesalat, sprødt skind, bladselleri, purløg.
- ”Æbleflæsk” – Ribbensteg, bagte æbler, bacon crumble, timian.
- Frikadeller, lynsyltet rød spidskål, agurkesalat, dijon creme, tyttebær.
- Ris a’la mande med ristede mandler, klassisk kirsebærsovs & lun appelsin/abrikos coulis.
- Rugbrød
- Surdejsbrød
- Smør
- Fedt
Julemenu 2
175, – pr. kuvert
- Marinerede sild – karrysalat
- Æg, rørt mayo, rejer og karse
- Fiskefilet med remoulade og citron
- Grønlangkål med skinke og rørt sennep
- Ribbensteg med rødkål og syltede agurk
- Brie, tørret abrikoskompot og kiks
- Risalamande med kirsebærsauce
- Rugbrød, franskbrød og smør
Juleplatten
En portioneret juleplatte, med forskellige julelækkerier, samt brød.
149, – pr. kuvert