Menuer

Hos NorSoe Food tilpasser vi vores menuer efter årstiden og så vidt muligt med økologiske danske råvarer, på den måde sikrer vi optimal friskhed og mest smag i vores mad.

Min 10 cuv

Menu 1

Pocheret rødfisk med syrlig salat af grønne urter

Grillet unghane med spinat, asparges og sennep

Kalv langtidsstegt med urter, flagesalt og groft kværnet peber

Nye kartofler, klemt og trøstet med Cremefraiche 48%

Rustikke kartofler i salvie

Sommerspidskål, brændt og drysset med ristede mandler og hampolie.  

Sprød salat af årstiden

Sommerrødder i persille og citrontimian

Kraftig chokoladekage med hindbærmusse og friske bær

Hjemmebagt surdejsbrød og smør

Pris 244kr/cuv

Menu 2

carpaccio af økologisk dansk kalv med syltet sennep og sprød svær

Dansk økologisk svin i porter, rødder og sort peber

Grillet oksefilet med smørpisket sky

Små danske kartofler stegt i andefedt og drysset med urter

Brandade med dansk koldpresset raps og purløg

Stegte danske gulerødder vendt i grov gremolata

Spæde salater med sprøde asparges

Danske oste med hjemmesylt og sprødt

Godt håndværk med Danske Jordbær

Hjemmebagt surdejsbrød og smør

Pris 265kr/cuv

Menu 3

Marinerede rejer på sprød bund, smørstegte croutons og creme proppet med urter

Kylling vendt i citron og grillet spidskål

Dansk kalveculotte med timian og smør

Stegte danske rødder vendt med skalotteløg

Nye kogte kartofler druknet i smagfulde urter

Rødvinssky

Salat af danske rødder

Hvedesalat spækket med urter og syrlige æbler

NorSoes dessert anretning med frugt, knas og musse.

Hjemmebagt surdejsbrød og smør

Pris 254kr/cuv

Bland selv menu

Min 10 cuv

Forretter

Grillet kammusling, nye spæde urter og syrlig radise

84kr

Carpaccio af dansk kalv, trøffel og sprød tang

79kr

Grillet grønne asparges med sennepscreme, krydderbacon og vild brøndkarse

74kr

Skindstegt sandart på syltet brændt savoykål, creme fraiche 48% og karse

89kr

Asiatisk inspireret andebryst med sød basilikum og spicy dip

84kr

Hjemmebagt tartelet med ragout på kalv, friske ærter og spæde rødder

89kr

*Alle forretter undtagen Tartelet leveres med Hjemmebagt surdejsbrød samt smør.

Hovedretter

Rosa kalvefilet vendt i urter, små stegte kartofler, rødvinssky og danske rødder.

174kr

Dansk øko kyllingebryst fra Rokkedahl med urte fars, nye danske kartofler vendt i brunet smør, grillet asparges og smagfuld urtesauce.

169kr

Medaljon af dansk kalv med krydderbacon, brandade af danske kartofler, lynstegte spæde grøntsager samt timiansky.

174kr

Braiseret svinekæber i mørk øl, rødder og havens urter hertil cremet mos af danske kartofler samt hjemmesyltede agurker.

159kr

Lammeryg med salvie og knust hvidløg, hertil pommes anna, grillet sommerspidskål, puré af ristede ærter samt smørpisket sky.

184kr

Dansk svinekam med sprød svær, hjemmelavet rødkål, brunede kartofler, skysauce samt hjemmelavet agurkesalat

159kr

Desserter

NorSoe Desserttallerken med kraftig chokoladekage, syltede jordbær, sprødt samt flødeis tilsmagt med Malus Danica

84kr

Æble trifli på danske æbler, double creme

74kr

Krydderkage fyldt med danske bær og choko musse

74kr

Gateau Marcel med syltet frugt og knas

79kr

%d bloggers like this: