fbpx

Menuer

Hos NorSoe Food tilpasser vi vores menuer efter årstiden og så vidt muligt med økologiske danske råvarer, på den måde sikrer vi optimal friskhed og mest smag i vores mad.

Min 10 cuv

Menu 1

Dampet torsk med sennepscreme, ristet bacon, sprød salat.

Carpatio af rådyr, dehydreret peberrod og skarp aioli.

Braiseret grisekæber i mørk øl, rødder og brændt savoy.

Rokkedal kylling i mild salsa af sommerens henkogte tomater.

Rosenkål vendt med syltede rødløg og havgus. 

Salat af vinterrødder vendt med mormor dressing.

Brownie med hvid chokolade, syltet æble og brokengel på stikkelsbær.

Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris 270kr/cuv

Menu 2

Sprød grønkål med grillet pære & blå kornblomst.

Grov kompot af timian bagte rødder.

Braiseret kalvespidsbryst med rosenkål vendt med citrontimian.

Smørpisket sky.

Bagte rødbeder vendt med koldpresset rapsolie, urter & nordjysk gedeost.

Smørbagt torsk med sprød krumme og estragon.

Slået kartofler med krydderurte smør.

Friskbagt brød på mask fra Nibe bryghus og smør

Pris 290kr/cuv

Menu 3

Laks Nordica, baconrasp, peberrod og rødkål.

Svampetoast, spæd salat og purløgsolie.

Fjerkræs terrine, krydderier og pikantsauce.

Mør dansk kalv, røget spæk og timian.

Græskar som salat, fennikel og soyavinaigrette.

Vildmose kartofler fra heden, skarlotteløg og friske urter.

Jordskokker i baconstuvning og porre.

Vinterkål glaseret i balsamico og smør.

Karamelliseret pæretærte, parfait is med hvid chokolade og appelsin.

Luftigt surdejsbrød og rørt saltet smør.

Pris 275kr/cuv

Bland selv menu

Min 10 cuv

Forretter

Grillet kammusling, nye spæde urter og syrlig radise

84kr

Carpaccio af dansk kalv, trøffel og sprød tang

79kr

Grillet grønne asparges med sennepscreme, krydderbacon og vild brøndkarse

74kr

Skindstegt sandart på syltet brændt savoykål, creme fraiche 48% og karse

89kr

Asiatisk inspireret andebryst med sød basilikum og spicy dip

84kr

Hjemmebagt tartelet med ragout på kalv, friske ærter og spæde rødder

89kr

*Alle forretter undtagen Tartelet leveres med Hjemmebagt surdejsbrød samt smør.

Hovedretter

Rosa kalvefilet vendt i urter, små stegte kartofler, rødvinssky og danske rødder.

174kr

Dansk øko kyllingebryst fra Rokkedahl med urte fars, nye danske kartofler vendt i brunet smør, grillet asparges og smagfuld urtesauce.

169kr

Medaljon af dansk kalv med krydderbacon, brandade af danske kartofler, lynstegte spæde grøntsager samt timiansky.

174kr

Braiseret svinekæber i mørk øl, rødder og havens urter hertil cremet mos af danske kartofler samt hjemmesyltede agurker.

159kr

Lammeryg med salvie og knust hvidløg, hertil pommes anna, grillet sommerspidskål, puré af ristede ærter samt smørpisket sky.

184kr

Dansk svinekam med sprød svær, hjemmelavet rødkål, brunede kartofler, skysauce samt hjemmelavet agurkesalat

159kr

Desserter

NorSoe Desserttallerken med kraftig chokoladekage, syltede jordbær, sprødt samt flødeis tilsmagt med Malus Danica

84kr

Æble trifli på danske æbler, double creme

74kr

Krydderkage fyldt med danske bær og choko musse

74kr

Gateau Marcel med syltet frugt og knas

79kr

%d bloggers like this: