Fra Marts til og med Maj.

Foråret er tiden hvor det begynder og spire i haven, dyrene får unger og spæde grøntsager indtager køkkenet hos NorSoe.
Vi har i forårets menuer lagt vægt på de ting vi glæder os mest til ved foråret, stenbiderrogn, ramsløg, de grønne asparges og alle de andre ting der pipler op i køkkenhaven. Samt at få brugt de sidste gode råvarer fra vinterens spisekammer.
Menu 1
- Kylling i asparges crème og henkogt tomat.
- Hjemmerøget ørred med sprøde spæde salater, urtecreme og lime.
- Grillet okseflank, vendt i spæde urter og balsamico sirup.
- Trykkogte hvedekerner i grønne urter.
- Salat af årstiden.
- Lakrids pannacotta med chokolade crumble.
- Hjemmebagt surdejsbrød og smør.
Pris: 195kr
Menu 2
- Grillede grønne Asparges med kold Hollandaise og æg.
- Stenbiderrogn, fed fløde og sprød bacon.
- Okse cuvette pakket i ramsløg og stegt rosa.
- Romaine salat med grillet forårsgrønt.
- Røgede limfjords muslinger med ramsløg aioli.
- Rarbarbar Tiramisu ala NorSoe.
- Hjemmebagt surdejsbrød og smør.
Pris: 279kr
Menu 3
- Røgede rejer med ramsløg creme anrettet i hjertesalat.
- Grillede asparges med hollandaise creme og karse.
- Helstegt Rokkedal kylling, med beder og persille.
- Rosa kalv, kompot på jordskok, sprød svær.
- Knuste kartofler med urtesmør og havsalt.
- Nordisk kernesalat med urter, radise og brændt agurk.
- NorSoe trifli på henkogte æbler, og double fraiche.
- Hjemmebagt surdejsbrød og smør.
Pris: 335kr