Forår

Fra Marts til og med Maj.

Foråret er tiden hvor det begynder og spire i haven, dyrene får unger og spæde grøntsager indtager køkkenet hos NorSoe.

Vi har i forårets menuer lagt vægt på de ting vi glæder os mest til ved foråret, stenbiderrogn, ramsløg, de grønne asparges og alle de andre ting der pipler op i køkkenhaven. Samt at få brugt de sidste gode råvarer fra vinterens spisekammer.

Menu 1

  • Kylling i asparges crème og henkogt tomat.
  • Hjemmerøget ørred med sprøde spæde salater, urtecreme og lime.
  • Grillet okseflank, vendt i spæde urter og balsamico sirup.
  • Trykkogte hvedekerner i grønne urter.
  • Salat af årstiden.
  • Lakrids pannacotta med chokolade crumble.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 195kr

Menu 2

  • Grillede grønne Asparges med kold Hollandaise og æg.
  • Stenbiderrogn, fed fløde og sprød bacon.
  • Okse cuvette pakket i ramsløg og stegt rosa.
  • Romaine salat med grillet forårsgrønt.
  • Røgede limfjords muslinger med ramsløg aioli.
  • Rarbarbar Tiramisu ala NorSoe.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 279kr

Menu 3

  • Røgede rejer med ramsløg creme anrettet i hjertesalat.
  • Grillede asparges med hollandaise creme og karse.
  • Helstegt Rokkedal kylling, med beder og persille.
  • Rosa kalv, kompot på jordskok, sprød svær.
  • Knuste kartofler med urtesmør og havsalt.               
  • Nordisk kernesalat med urter, radise og brændt agurk.
  • NorSoe trifli på henkogte æbler, og double fraiche.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 335kr