Buffet menuer

Vores buffet menuer er lavet med øje for smag, udseende og præsentation. Vi har udvalgt emner så der gerne skulle være noget for enhver smag.

Vores buffet menuer er lige til at sætte frem, der kan dog være enkelte elementer der skal skæres.

Menu 1

  • Kylling i asparges crème og henkogt tomat.
  • Hjemmerøget ørred med sprøde spæde salater, urtecreme og lime.
  • Grillet okseflank, vendt i spæde urter og balsamico sirup.
  • Trykkogte hvedekerner i grønne urter.
  • Salat af årstiden.
  • Lakrids pannacotta med chokolade crumble.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 195kr

Menu 2

  • Marineret urter toppet med hjemmerøget laks og peberrodssne.
  • Svinekam stegt med citrus og salvie.
  • Salat af bagte rødder og croutons.
  • Små salte kartofler med hjemmerørt aioli.
  • Kage med banan og saltkaramel, henkogte bær.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 195kr

Menu 3

  • Grillede grønne Asparges med kold Hollandaise og æg.
  • Stenbiderrogn, fed fløde og sprød bacon.
  • Okse cuvette pakket i ramsløg og stegt rosa.
  • Romaine salat med grillet forårsgrønt.
  • Røgede limfjords muslinger med ramsløg aioli.
  • Rarbarbar Tiramisu ala NorSoe.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 279kr

Menu 4

  • Røgede rejer med sprøde kartofler, karse og cremefraiche 48%
  • Salte kartofler med aioli på dansk raps og skarpe urter.
  • Terrin af kylling med purløgs creme, syltede rødløg.
  • Oksefilet, græskar pure og trøffel.
  • Rustik tomat salat, med agurk, syltet rødløg.
  • Danske special oste med hjemmesylt og havreflager.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 279kr

Menu 5

  • Torsk, sennepscreme og sprød rug.
  • Pure på bagt persillerod, røget okse og urtesne.
  • Syrlig salat på savoy, mango og dehydreret gulerod.
  • Carpaccio af oksemørbrad, re-hydreret peberrod og vinterurter.
  • Rilette af landand, med rødbede puré og brændt hvidløg.
  • Krydret gulerods kage, med syrlig fraiche og sød sirup.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 279kr

Menu 6

  • Røgede rejer med ramsløg creme anrettet i hjertesalat.
  • Grillede asparges med hollandaise creme og karse.
  • Helstegt Rokkedal kylling, med beder og persille.
  • Rosa kalv, kompot på jordskok, sprød svær.
  • Knuste kartofler med urtesmør og havsalt.               
  • Nordisk kernesalat med urter, radise og brændt agurk.
  • NorSoe trifli på henkogte æbler, og double fraiche.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 335kr

Menu 7

  • Sprød rug, rodfrugter og dehydreret rådyr.
  • Ferskvandsrejer i skarp marinade med tang, sennep og koriander.
  • Grillet savoy og spidskål med vesterhavsost, raps og sennep.
  • Rosa krondyrfilet, røget spæk og revet gnalling.
  • Små danske kartofler i krydderbacon og salvie.
  • Bizar jordbærtærte med mynte, karamelchokolade og skum.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 335kr

Menu 8

  • Gravad Oksemørbrad med peberrod og dehydreret kapers.
  • Ceviche af hellefisk med skilt kærnemælk, røde urter og henkogte ribs.
  • Sprød salat af rødder og korn.
  • Braiseret svinekæber i mørk øl, pastinak og havtorn.
  • Rosa kalveculotte stegt med hvidløg og timian.
  • Kartofler ristet i andefedt, bagt løg og vinterurter.
  • 3 slags danske UNIKA oste, med hjemmesylt og brød/kiks.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 335kr