Fra September til og med November.

Efteråret er tiden hvor der høstes, kørene nyder den sidste tid på marken, og i køkkenet bliver der henkogt og syltet.
Vi har i vores efterårs menuer samlet vores bud på nogle af de bedste ting årstiden byder på.
Menu 1 (kold)
- Sprød serrano på butternut pure.
- Laksetatar på sprød surdejsbrød.
- Sprøde rischips med dehydreret tomat.
- Mormor salat- sprød salat med syrnet fløde og ristede kerner.
- Sprængt hanekylling, citrus creme og sensommer urter.
- Kompot af sensommerbær, sukkerristet rasp og citronfløde.
- Hjemmebagt surdejsbrød og smør.
Pris: 195kr
Menu 2 (kold)
- Røgede rejer med sprøde kartofler, karse og cremefraiche 48%
- Salte kartofler med aioli på dansk raps og skarpe urter.
- Terrin af kylling med purløgs creme, syltede rødløg.
- Oksefilet, græskar pure og trøffel.
- Rustik tomat salat, med agurk, syltet rødløg.
- Danske special oste med hjemmesylt og havreflager.
- Hjemmebagt surdejsbrød og smør.
Pris: 279kr
Menu 3 (varme elementer)
- Sprød rug, rodfrugter og dehydreret rådyr.
- Ferskvandsrejer i skarp marinade med tang, sennep og koriander.
- Grillet savoy og spidskål med vesterhavsost, raps og sennep.
- Rosa krondyrfilet, røget spæk og revet gnalling.
- Små danske kartofler i krydderbacon og salvie.
- Tung chokoladekage med syltede bær og limoncello mousse.
- Hjemmebagt surdejsbrød og smør.
Pris: 335kr