fbpx

Efterår

Fra September til og med November.

Efteråret er tiden hvor der høstes, kørene nyder den sidste tid på marken, og i køkkenet bliver der henkogt og syltet.

Vi har i vores efterårs menuer samlet vores bud på nogle af de bedste ting årstiden byder på.

Menu 1 (kold)

  • Sprød serrano på butternut pure.
  • Laksetatar på sprød surdejsbrød.
  • Sprøde rischips med dehydreret tomat.
  • Mormor salat- sprød salat med syrnet fløde og ristede kerner.
  • Sprængt hanekylling, citrus creme og sensommer urter.
  • Kompot af sensommerbær, sukkerristet rasp og citronfløde.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 195kr

Menu 2 (kold)

  • Røgede rejer med sprøde kartofler, karse og cremefraiche 48%
  • Salte kartofler med aioli på dansk raps og skarpe urter.
  • Terrin af kylling med purløgs creme, syltede rødløg.
  • Oksefilet, græskar pure og trøffel.
  • Rustik tomat salat, med agurk, syltet rødløg.
  • Danske special oste med hjemmesylt og havreflager.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 279kr

Menu 3 (varme elementer)

  • Sprød rug, rodfrugter og dehydreret rådyr.
  • Ferskvandsrejer i skarp marinade med tang, sennep og koriander.
  • Grillet savoy og spidskål med vesterhavsost, raps og sennep.
  • Rosa krondyrfilet, røget spæk og revet gnalling.
  • Små danske kartofler i krydderbacon og salvie.
  • Tung chokoladekage med syltede bær og limoncello mousse.
  • Hjemmebagt surdejsbrød og smør.

Pris: 335kr

%d bloggers like this: