Catering

Skal du have god mad til din fest?

Vi laver ikke kun god mad, vi laver oplevelser.

Hos NorSoe Food går vi op i at det hele det spiller, smagen, præsentationen, samt at levere det med et smil og godt humør

Catering med Food Truck

Hos NorSoe Food tilbyder vi catering med vores Food Truck, hvor vi vil køre ud til lokationen hvor jeres begivenhed foregår. Vi tilbyder denne service til alle slags arrangementer, og kan skræddersy en personlig menu, som passer til arrangementet eller efter de præferencer du måtte have.

Vi gør opmærksom på at der kan være et minimumskøb ved denne service.

Ved bestilling skal der aftales hvad der skal serveres til jeres arrangement.

Opstartegebyr: hverdage frokost 500kr, aften og weekend 750kr.

Kørsel 5kr/km fra Nibe.

Catering uden Food Truck

Vi kan også tilbyde catering uden food truck. Her vil vi sende en kok ud, som vil forberede og anrette maden på stedet. Ligesom konceptet med food truck vil du som kunde have mulighed for at skræddersy menuen eller vælge ud fra vores favoritter hos NorSoe Food.

Kørselstillæg ved levering på 400kr og 5 kroner pr. kørt kilometer.

Catering til Virksomheder

Hos NorSoe Food tilbyder vi catering med vores Food Truck, hvor vi vil køre ud til lokationen hvor jeres begivenhed foregår. Vi tilbyder denne service til mange forskellige arrangementer som fx sommerfester, julefrokoster, receptioner, natmad efter firmafest, forkælelse til de ansatte eller hvad end i som virksomhed skulle have af behov.

Menuen vil være tilpasset til arrangementet, og kan blive planlagt i samarbejde med jer.

Vi gør opmærksom på at der er opstartsgebyr ved denne service.


Vi fik utrolig lækker mad fra Norsoe food til vores datters barnedåb. Alt smagte fantastisk, blev leveret til tiden og med en god præsentation af maden ved levering, og så var der rigeligt med mad. De bedste anbefalinger herfra.

Fra vores anbefalinger på facebook.


Tag kontakt for et uforpligtende tilbud.